Danas radovi na elektro mreži

Zbog planiranih radova na elektro mreži, bez struje će danas od 9 do 16 sati ostati Zaton, Radulići, Rakonje, Grančarevo i Medanovići, saopšteno je iz Crnogorskog elektro-dsitributivnog sistema.

U Službi hitne medicinske pomoći, tokom protekla 24 sata, ljekarsku pomoć zatražilo je 60 sugrađana, dok je dežurna ekipa 17 puta intervenisala na terenu.

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja, tokom proteklog dana, osim redovnih, nijesu imali većih intervencija na terenu.

Saobraća se po mokrim i klizavim kolovozima, na jugu pada kiša, a ui sjevernim predjelima, u višim predjelima snijeg. Vidljivost je mjestimično smanjena. Skrećemo pažnju i na učestale  odrone.Vozačima savjetujemo da vožnju prilagode uslovima i stanju na putu.

Pretežno oblačno sa kišom, mjestimično pljuskovi, na jugu ponegdje i grmljavina, a u višim planinskim predjelima, uglavnom snijeg i susnježica. Ponegdje umjerene ili obilne padavine. U popodnevnim satima u južnim i dijelom centralnim predjelima postepen prestanak padavina i djelimično razvedravanje. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera, u jutarnjim satima umjeren do pojačan, istočni i jugoistočni. Najviša dnevna temperatura vazduha od 1 do 12 stepeni.