Danas bez isključenja vode i struje

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, kazali su Vodovodu-Bistrica.

Na području naše opštine uredno je napajanje električnom enenrgijom, saopštili su u CEDIS-u, dodajući da tokom dana nijesu predviđeni radovi na niskonaponskoj elektro mreži i dalekovodima.

Ljekarsku pomoć u Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata zatražilo je 56 osoba, a dežurne  ekipe  su  9 puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana rođene su dvije bebe.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po pretežno suvim putevima uz mjestimično smanjenu vidljivost, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMSCG). Oni su savjetovali orpeznu vožnju prilagođenu trenutnom stanju na putu i poštovanje pravila saobraćaja. U zonama radova obavezno je poštovanje postavljene signalizacije.

U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima, a u drugom dijelu dana se očekuje mjestimično kiša ili pljusak praćen grmljavinom, prvenstveno u kontinentalnim predjelima. Kako je saopšteno iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju, vjetar će biti slab do umjeren, promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura vazduha od devet do 20, najviša dnevna od 18 do 30 stepeni.