Pomoć ljekara zatražilo više od 50 sugrađana

Snabdijevanje električnom energijom na području bjelopoljske opštine je uredno, a za danas nema planiranih radova na mreži, niti najavljenih isključenja, saopštili su iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

U Službi hitne medicinske pomoći u protekla 24 sata pomoć ljekara zatražile su 53 osobe, dok je dežurna ekipa 12 puta intervenisala na terenu.

Lokalni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, a uredan željeznički saobraćaj očekuje se i u nastavku dana, saopštili su sa željezničke stanice.

U Crnoj Gori danas se saobraća po pretežno suvim putevima, saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore (AMSCG).Iz AMSCG-a su upozorili da su duž klisura i usjeka učestali odroni."Vozačima savjetujemo opreznu vožnju prilagođenu vremenskim i saobraćajnim uslovima i poštovanje pravila saobraćaja", kazali su iz AMSCG-a.

U Crnoj Gori danas će biti umjereno do pretežno oblačno, uglavnom krajem dana i tokom noći sa padavinama, na jugu kiša a u sjevernim predjelima snijeg.Kako je saopšteno iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju, vjetar će biti umjeren do jak, ponegdje na udare i veoma jak, sjeverni i sjeveroistočni.Jutarnja temperatura vazduha od šest ispod nule do osam, najviša dnevna od dva do 16 stepeni.