Tusto i Ponikvice bez struje

Zbog radova na elektro mreži bez struje će od 9 do 15 časova  biti Tusto i Ponikvice, dok će na ostalom području opštine snabdijevanje električnom enegrijom biti uredbno, saopštili su u CEDIS-u.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno a do kraja dana nijesu predviđena iskjučenja, kazali su u Vodovodu-Bistrica.

Ljekarsku pomoć u Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata zatražilo je 60 sugrađana, a dežurne  ekipe  su  3 puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana rođena je jedna beba.

U Crnoj Gori jutros su uslovi za vožnju povoljni, saopštili su iz Auto-moto saveza. Iz AMSCG su savjetovali opreznu vožnju prilagođenu uslovima na putu, naročito na dionicama gdje je zbog radova izmijenjen rezim vožnje. Iz AMSCG su kazali da će zbog izvođenja rekonstrukcije dionice magistralnog puta Ribarevina – Mojkovac na lokalitetima Lepenac i Stevanovac režim saobraćaja biti promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Danas će biti  sunčano i veoma toplo vrijeme. Krajem dana očekuje se postepeno povećanje oblačnosti, a tokom noći mjestimično kiša pljuskovi i grmljavina, prvo u južnim i zapadnim predjelima. Vjetar povremeno umjeren do jak, uglavnom, južni i jugoistočni.Jutarnja temperatura od deset do 21, najviša dnevna 26 do 36 stepeni.