Bez vode danas “Mojkovačka” i ulica “Šukrije Međedovića”

Zbog sanacije kvara na vodovodnoj mreži bez vode će od 10 do 12 sati biti potrošači u Mojkovačkoj ulici, a do 13 časova u ulici “Šukrije Međedovića”, kazali su u Vodovodu-Bistrica, dodajući da će na ostalom gradskom području i prigradskim naseljima vodosnabdijevanje biti uredno.

Snabdijevanje električnom energijom na području opštine je uredno a tokom dana nijesu predviđena isključenja struje, kazali su u CEDIS-u

Ljekarsku pomoć u Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata zatražilo je 64 sugrađana, a dežurne  ekipe  su  5 puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana rođene su tri bebe.

U Crnoj Gori jutros su povoljni uslovi za vožnju, saopštili su iz Auto-moto saveza. Oni su kazali da će zbog izvođenja rekonstrukcije dionice magistralnog puta Ribarevina – Mojkovac na lokalitetima Lepenac i Stevanovac režim saobraćaja biti promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano i toplo, uz slab do umjeren razvoj dnevne oblačnosti. Tokom popodneva, prvenstveno u višim predjelima ponegdje kratkotrajno kiša ili pljusak praćen grmljavinon. Vjetar će biti slab do umjeren, promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura od devet do 20 stepeni, najviša dnevna od 23 do 33 stepena.