Bez vode Ćukovac i dio Lješnice

Zbog radova na vovodovodnoj mreži bez vode će od 10 do 14 časova biti Ćukovac i dio Lješnice, kazali su u Vodovodu –Bistrica, dodajući da će na ostalom području grada vodosnabdijevanje biti uredno.

Zbog radova na elektromreži bez struje će danas od 9 do 15 časova biti žitelji Pripčića i Grubježićć, dok će na ostalom području opštine snabdijevanje električnom energijom biti uredno,kazali su u CEDIS-u.

Ljekarsku pomoć u Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata zatražilo je 63 sugrađana, a dežurne  ekipe  su  6 puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana rođene su tri bebe.

U Crnoj Gori jutros su povoljni uslovi za vožnju, saopštili su iz Auto-moto saveza. Oni su kazali da će zbog izvođenja rekonstrukcije dionice magistralnog puta Ribarevina – Mojkovac na lokalitetima Lepenac i Stevanovac režim saobraćaja biti promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Danas će biti promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, ali i uslovima za mjestimično kratkotrajnu kišu ili pljusak praćen grmljavinom. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura od devet do 21, najviša dnevna 21 do 31 stepen.