Objavljena lista kandidata za članove Savjeta Lokalnog javnog emitera Radio Bijelo Polje

Odbor za izbor i imenovanja Skupštine opštine Bijelo Polje, objavio je listu kandida koji su predloženi za članove Savjeta Lokalnog javnog emitera Radio Bijelo Polje.

U ime nevladinih organizacija koje se bave zaštitom prava osoba sa invaliditetom, udruženja penzionera, mladih, predloženi su:

 -Blagoje Vujisić, profesor ruskog jezika i književnosti,  koga su predložili  NVO „Udruženje za podršku osobama sa invaliditetom”, nevladino udruženje Multimedijal Montenegro i nevladina organizacija „ Euro most”.

-Ajsela Madžgalj, profesorica pedagogije, koju su predložili  Organizacija slijepih za Bijelo Polje i Mojkovac, nevladine organizacije „Eko Centar” i “Udruženje penzionera” Bijelo Polje

- Danilo Varagić, strukovni ekonomista, predložen od strane  nevladinih organizacija “Misli globalno- djeluj lokalno”, i Udruženje za zaštitu flore i faune „ Otpor“ Bijelo Polje.

U ime  mjesnih  zajednica predložen je Elvir Striković, strukovni ekonomista iz oblasti finansija, računovodstva i bankarstva, a predložile su ga  mjesne zajednice  Nedakusi, Lješnica, Loznice, Bistrica, Godijevo i Lozna.

Izvor: Sajt Opštine