Bez struje veliki dio Vraneške doline

Zbog radova na elektro mreži bez struje će od devet do 15 sati biti Tusto, Tomaševo, Grančarevo, Sela, Obod, Žaljevo, Lijeska, Barice, Sokolac, Pisana Jela i Šljemena, saopštili sui z CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima jutros je uredno a u Vodovodu-Bistrica kažu da tokom dana nijesu planirali radove na mreži.

Ljekarsku pomoć u Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata zatražilo je 79 sugrađana, a dežurne  ekipe  su  4 puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana  rođene je jedna beba.

U Crnoj Gori se saobraća po suvim putevima, a u sjevernim predjelima po kotlinama vidljivost je mjestimično smanjena zbog magle, saopštili su iz Auto-moto saveza i upozorili vozače da vožnju prilagode vremenskim i saobraćajnim uslovima. Na magistralnom putu Cetinje – Budva, na dionici Brajići – Lapčići, saobraća se jednom trakom naizmjenično.

U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano i toplo. Poslijepodne uz prolaznu oblačnost,  mjestimično ima uslova za kratkotrajnu kišu ili pljusak sa grmljavinom, uglavnom u kontinentalnim predjelima.  Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura od devet do 20, najviša dnevna od 23 do 32 stepena.