Pomoć ljekara u hitnoj službi zatražilo više od 60 sugrađana

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 56 sugrađana, a dežurna ekipa je šest puta intervenisala na terenu.

Zbog planiranih radova na mreži, bez struje će danas od 9 do 16 sati ostati Loznice, Rasovo, Strojtanica, Boljanina, Vlah, Pex-impex, Zminac, repetitor 'Kurilo', Crnča, Radulići, Ivanje, Vrbe, Crhalj, Kradenik, Godijevo, Goduša, Ličine, Osmanbegovo selo, Šipovice, Stubo, Vrh, Negobratina, Sipanje, Sušica, Lazovići, Čampari, Đalovići, Dupljaci, Moravac, Džukeljska jama, Vrh, Radulići i Ostrelj, dok će do 18 sati bez struje biti Lješnica,  saopšteno je iz CEDIS-a.

Lokalni voz iz Bara za Bijelo Polje jutros kasni 20 minuta, iz Bijelog Polja za Bar kasni pet minuta, dok međunarodni iz Beograda za Bar kasni 32 minuta, saopšteno je sa podgoričke željezničke stanice.

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja tokom protekla 24 sata, osim redovnih, nijesu imali većih intervencija na terenu.

Saobraćaj je umjerenog intenziteta, obavlja se po pretežno suvim kolovozima, izuzetak su pojedine dionice u sjevernim predjelima gdje su kolovozi vlažni. Savjetuje se oprezna vožnja i poštovanje pravila saobraćaja. Dodatna opreznost je neophodna i na dionicama  koje prolaze duž klisura i usjeka kao i na putevima gdje se izvode radovi.

U južnim i centralnim predjelima pretežno sunčano, od sredine dana ponegdje umjereno oblačno. Na sjeveru promjenljivo do potpuno oblačno, ponegdje sa slabom kišom. Vjetar slab do umjeren, povremeno i pojačan, sjevernih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha od 8 do 25 stepeni.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE