I danas isključenja struje

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE

Zbog planiranih radova na mreži, bez struje će danas od 9 do 16 sati ostati Loznice, Rasovo, Strojtanica, Boljanina, Vlah, Pex-Impex, Zminac, Repetitor 'Kurilo', Ravna Rijeka, Voljavac, Nedakusi, Sutivan i Gornji grad - ul. Strunja Bulatovića, saopšteno je iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 53 sugrađana, a dežurna ekipa je šest puta intervenisala na terenu.

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja tokom protekla 24 sata, osim redovnih, nijesu imali većih intervencija na terenu.

Saobraćaj je umjerenog intenziteta, obavlja se po suvim kolovozima uz mjestimičnu jutarnju maglu u sjevernim predjelima.Dodatna opreznost je neophodna i na dionicama  koje prolaze duž klisura i usjeka kao i na putevima gdje se izvode radovi.

Pretežno sunčano, povremeno uz malu i umjerenu oblačnost. Na sjeveru tokom jutra, po kotlinama moguća magla i povećana niska oblačnost. Vjetar slab do umjeren, u jutarnjim i noćnim satima ponegdje i pojačan, dominantno sjeveroistočni. Najviša dnevna temperatura vazduha od 11 do 25 stepeni.