Bez struje i vode pojedini potrošači

Zbog radova na elektro mreži bez struje će od devet do 15 sati biti  Lozna, Crnča, Ivanje, Godijevo, Goduša, Sipanje, Ličine, Sušica, Moravac i Osmanbegovo selo, kazali su u CEDIS-u.

Zbog  sanacije kvara na gradskom cjevovodu bez vode će od 9 do 17 časova biti potrošači u ulicama Živika Žižića i Slobode, do gradske apoteke,  saopštili su u Vodovodu – Bistrica.

Ljekarsku pomoć u Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata zatražilo je 66 sugrađana, a dežurne  ekipe  su  7 puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana nije rođene ni jedna beba.

U Crnoj Gori se saobraća po suvim putevima, a u sjevernim predjelima po kotlinama vidljivost je mjestimično smanjena zbog magle, saopštili su iz Auto-moto saveza i upozorili vozače da vožnju prilagode vremenskim i saobraćajnim uslovima. Na magistralnom putu Cetinje – Budva, na dionici Brajići – Lapčići, saobraća se jednom trakom naizmjenično.

Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano. Poslijepodne i u večernjim satima promjenljivo oblačno, mjestimično uz kišu ili pljusak sa grmljavinom. Na sjeveru tokom jutra po kotlinama magla. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura vazduha 8 do 20, najviša dnevna 23 do 32 stepena.