I danas radovi na mreži u cilju sigurnijeg napajanja električnom energijom

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE

Zbog planiranih radova na mreži bez struje će danas od 9 do 16 sati biti Rakonje, Loznice, Rasovo, Strojtanica, Boljanina, Vlah, Pex-impex, Zminac, Repetitor 'Kurilo', Crnča, Radulići, Ivanje, Vrbe, Crhalj, Kradenik, Godijevo, Goduša, Ličine, Osmanbegovo selo, Šipovice, Stubo, Vrh, Negobratina, Sipanje, Sušica, Lazovići, Čampari, Đalovići, Dupljaci, Moravac, Džukeljska jama, Potoci, Lješnica, Njegnjevo i Voljavac, saopštili su iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 59 sugrađana, dok je dežurna ekipa šest puta intervenisala na terenu.

Loklani vozovi jutros su saobraćali po redu vožnje, dok je međunarodni brzi, koji saobraća na relaciji Beograd-Bar, kasnio 40 minuta, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice.

U Crnoj Gori se danas u saobraćaju očekuje umjerena, tokom dana pojačana frekvencija vozila, saopštili su iz Auto moto saveza i savjetovali opreznu vožnju i izbjegavanje putovanja u najtoplijem dijelu dana.

U Crnoj Gori danas će biti malo do umjereno oblačno uz dosta sunčanih intervala.Poslijepodne ponegdje povećana oblačnost, ali uglavnom bez kiše.Kako je saopšteno iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju, vjetar će biti slab do umjeren promjenljivog smjera, u jutarnjim i noćnim satima mjestimično pojačan, sjeverni.Najviša dnevna temperatura vazduha od 20 do 34 stepena.