Uredno snabdijevanje vodom

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima jutros je uredno, a za danas nema planiranih radova na mreži, niti najavljenih isključenja, saopštili su iz Vodovoda Bistrica.

Zbog planiranih radova na mreži bez struje će sjutra u terminu od 8 do 15 sati biti Radulići, a od 9 do 16 sati Gornji grad, Loznice, Rasovo, Strojtanica, Boljanina, Vlah, Zminac, Pex-Impex, Repetitor 'Kurilo', Cerovo 2, Sokolac, Ribarevine, Pavino Polje, Radulići, Ravna Rijeka, saopštili su iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 58 sugrađana, dok je dežurna ekipa šest puta intervenisala na terenu.

Lokalni vozovi jutros  saobraćaju po redu vožnje, a uredan željeznički saobraćaj očekuje se i u nastavku dana, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice.

U Crnoj Gori se danas u saobraćaju očekuje umjerena, tokom dana pojačana frekvencija vozila, saopštili su iz Auto moto saveza i savjetovali opreznu vožnju i izbjegavanje putovanja u najtoplijem dijelu dana.

U Crnoj Gori danas prijepodne biće sunčano, a u sjevernim predjelima malo do umjereno oblačno, dok se od sredine dana očekuje povećanje oblačnosti, uz mjestimičnu kišu,uglavnom u kontinentalnim predjelima.Kako je najavljeno iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju, vjetar će biti slab do umjeren promjenljivog smjera, u jutranjim i noćnim satima umjeren do pojačan sjeverni.Jutarnja temperatura vazduha od 11 do 27, najviša dnevna od 24 do 37 stepeni.