Bez vode do 15 časova više naselja

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE

Zbog sanacije kvara na glavnom distributivnom vodu, u terminu od 9 do 15 sati biće obustavljeno vodosnabdijevanje za naselja Rasovo, Resnik, Strojtanica, Gubavač i Njegnjevo, saopštili su iz Vodovoda Bistrica.

Na ostalom području bjelopoljske opštine, kako su kazali, snabdijevanje vodom biće uredno.

Zbog planiranih radova na mreži bez struje će danas u terminu od 9 do 16 sati biti Vrh, Nikoljac, Loznice, Rasovo, Strojtanica, Boljanina, Vlah, Pex-impex, Zminac, Repetitor 'Kurilo', Crnča, Radulići, Ivanje, Vrbe, Crhalj, Kradenik, Godijevo, Goduša, Ličine, Osmanbegovo selo, Šipovice, Stubo, Vrh, Negobratina, Sipanje, Sušica, Lazovići, Čampari, Đalovići, Dupljaci, Moravac, Kruševo, Pripčići, Ivanje-Koraći i Osmanbegovo selo, saopštili su iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 76 sugrađana, dok je dežurna ekipa četiri puta intervenisala na terenu.

Loklani vozovi jutros su saobraćali po redu vožnje, dok je međunarodni brzi kasnio 30 minuta, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice.

U Crnoj Gori se danas u saobraćaju očekuje umjerena, tokom dana pojačana frekvencija vozila, saopštili su iz Auto moto saveza i savjetovali opreznu vožnju i izbjegavanje putovanja u najtoplijem dijelu dana.

U Crnoj Gori danas će biti sunčano, uz slab do umjeren razvoj oblačnosti, dok je na sjeveru, prvenstveno u planinskim predjelima, poslijepodne lokalno moguća kratkotrajna kiša ili pljusak.Kako je saopšteno iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju, vjetar će biti slab do umjeren, još tokom jutra i večeri mjestimično pojačan, uglavnom sjeveroistočni.Jutarnja temperatura od osam do 26, najviša dnevna od 24 do 37 stepeni.