I danas višesatna isključenja struje

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE

Zbog planiranih radova na mreži bez struje će danas u terminu od 9 do 16 sati biti Barice, Ostrelj, Kanje, Ograde, Laholo, Loznice, Rasovo, Strojtanica, Boljanina, Vlah, Pex-Impex, Zminac, Repetitor 'Kurilo' i Čokrlije-Rajkovići, saopštili su iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

Na ostalom području bjelopoljske opštine snabdijevanje električnom energijom biće uredno.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, a za danas nema planiranih radova na mreži, niti najavljenih isključenja, saopštili su iz Vodovoda Bistrica.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 79 sugrađana, dok je dežurna ekipa sedam puta intervenisala na terenu.

U Crnoj Gori se danas u saobraćaju očekuje umjerena, tokom dana pojačana frekvencija vozila, saopštili su iz Auto moto saveza i savjetovali opreznu vožnju i izbjegavanje putovanja u najtoplijem dijelu dana.

U Crnoj Gori danas će biti sunčano uz povremeno malu ili umjerenu oblačnost, prvenstveno u drugom dijelu dana i uglavnom suvo.Poslijepodne na sjeveru uz razvoj oblaka, tek ponegdje postoji mala mogućnost za slabu kišu ili izolovani pljusak.Kako je saopšteno iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju, vjetar će biti uglavnom sjeverni i sjeveroistočni, slab do umjeren, mjestimično pojačan, ponegdje na udare i jak.Najviša dnevna temperatura vazduha od 22 do 37 stepeni.