Bijelo Polje večeras u znaku ljepote maturanata Srednje elektro-ekonomske škole

Bijelo Polje večeras je odisalo ljepotom i mladošću maturanata Srednje elektro-ekonomske škole, koji proslavljaju završetak školovanja.

U svečanim haljinama i elegantnim odijelima, jako uzbuđeni i lijepo raspoloženi, prodefilovali su centrom grada, praćeni ovacijama i aplauzima okupljenih građana.

Od ukupno 177 svršenih srednjoškolaca, čak 16 njih ponijelo je titulu lučonoša, što obećava da će da će i ova generacija iznjedriti brojne uspješne ljude, kazao je veečras direktor Srednje elektro-ekonomske škole, Miloš Marić.

“Želio bih da im u budućnosti sve bude kao večeras lijepo i da budu srećni. Četiri godine su period velikih promjena, kad su došli i donijeli petice imali su velika očekivanja, a uz pomoć profesora i porodice uspjeli su i da ih ostvare. Nadam se da će im uspjeh iz srednje škole pomoći da odaberu pravi put, da na tom putu ne posustanuako naiđu na teškoće, jer, sjetiće se teških zadataka iz škole gdje su nastavnici vjerovali da oni to mogu da riješe”, rekao je direktor Marić.

Žal zbog rastanka sa ovom generacijom israzio je i  profesor istorije Radomir Ćinćur, koji im je na rastanku poželio mnogo uspjeha i sreće.

“Večeras pratimo jednu lijepu generaciju, koja je zaista bila uspješna i od njih očekujemo da se u budućnosti još bolje pokažu. Ove četiri godine mi nijesmo bili samo njihovi nastavnici, već i roditelji, koji su sve radili za njihovo dobro i zaista želimo da im se ostvare svi snovi i da kreiraju život kako požele. Izrasli su u zrele ljude i vjerujem da će biti uspješni”, istakao je večeras profesor Ćinćur.

Jednu od najljepših večeri maturanti Srednje elektro-ekonomske škole uz pjesmu i ples nastavljaju u hotelu “Franca”.

Autorke: Sanja Čujović i Eldina Idrizović

Foto: Vladimir Jelić

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE