Uredno vodosnabdijevanje, voda ispravna za piće

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, saopštili su iz Vodovodoa Bistrica, i dodali da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 68 sugrađana, a dežurna ekipa je tri puta intervenisala na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom protekla 24 sata rođene su tri bebe.

Sa bjelopoljske željezničke stanice saopšteno je da lokalni vozovi saobraćaju po redu vožnje, kao i da se tokom dana očekuje redovan saobraćaj.

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja tokom proteklog dana nijesu imali intervencija na terenu, saopšteno je iz te službe.

NA PUTEVIMA U ZEMLJI SAOBRACA SE PO SUVIM KOLOVOZIMA I UZ DOBRU VIDLJIVOST NA VECINI PUTEVA U ZEMLJI. NA DIONICAMA GDJE SE IZVODE RADOVI IZMIJENJEN JE REZIM VOZNJE, PA IZ AMSCG APELUJU NA VOZACE DA POSTUJU SAOBRACAJNE PROPISE,NAROCITO OGRANICENJE BRZINE.     

Vrijeme danas promjenljivo i nestabilno, povremeno kiša ili pljusak praćen grmljavinom. Ponegdje moguće kratkotrajne vremenske nepogode pracene gradom. Vjetar uglavnom slab do umjeren, južni i jugoistočni. Najviša dnevna temperatura vazduha 15 do 26 stepeni.