Bjelopoljci uz Šaka Polumentu proslavili Dan nezavisnosti

Povodom 21. maja, Dana nezavisnosti Crne Gore, večeras je na gradskom trgu u Bijelom Polju održan koncert proslavljenog Bjelopoljca, Šaka Polumente.

Polumenta je publici u svom rodnom gradu pjevao do kasno u noć brojne hitove iz svoje duge i uspješne karijere, a među pjesmama našla se i ,,Bijelo Polje grade u dolini“.

,,Zaista mi je puno srce, nikada nijesam vidio ljepše Bijelo Polje nego što je večeras. Bili smo jedno. Uprkos svima onima koji su bili protiv mog dolaska, ja sam ipak tu, publici sam ostavio svoje srce. Dokazao sam da sam to – ja, i da je ovo moj grad“, kazao je za Radio Bijelo Polje, pjevač Šako Polumenta.

On je dodao da je ovo najljepše veče u njegovoj muzičkoj karijeri, a da su Bjelopoljci kako ističe, pokazali posebnu ljubav prema njemu, poštovanje i energiju.

Direktorica Turističke organizacije Bijelo Polje, Violeta Obradović, uručila je Polumenti plaketu za promociju brenda Bijelog Polja u svijetu.

Sin poroka, Eh što nisam sunce, Nedostaješ, Stranac - samo su neki od brojnih hitova koje je Polumenta izveo večeras, a brojne ovacije Bjelopoljaca potvrdile su podršku koju mu pružaju od početka karijere.

,,Bilo je i loših dešavanja na mom putu, ali večeras smo pokazali da se volimo i poštujemo, i moje srce je uvijek sa njima. Tu su bili moji prijatelji, sugrađani i veoma sam srećan“, zaključio je Polumenta.

I Odbojkaši Jedinstvo Bemaxa pozdravili su publiku u Bijelom Polju, uručili poklon Polumenti, a sugrađani su ih ispratili aplauzom za postignuti uspjeh.

Pored Polumente, publici su se predstavili i mladi sugrađani Isak Šabanović i Dilan Dino Puzović, koji su zavrijedili brojne ovacije.

Puzović je večeras premijerno izveo svoju novu pjesmu, a za Radio Bijelo Polje je kazao da je čast nastupiti na istom koncertu sa Šakom Polumentom. 

,,Ovo je za mene korak naprijed, težak je put do cilja, ali turdiću se da opravdam ovo povjerenje“, ističe Puzović.

Isak Šabanović je naglasio da mu predstavlja zadovoljstvo što je uzeo učešće na koncertu, a kako ističe, publika je bila izvanredna.

Podsjetimo, večerašnji koncert održan je povodom 21. maja, Dana nezavisnosti Crne Gore.

Autorka: Eldina Idrizović

Foto: Vladimir Jelić

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE