Najmlađi glumci pozorišne radionice izveli predstavu ,,Djeca su uvijek u pravu”

Predstava “Djeca su uvijek u pravu” u izvođenju pozorišne radionice  bjelopoljskog  Centra za kulturu, izvedena je večeras u velikoj sali Centra za kulturu.

Predstavu koju su po tekstovima Aleksandre Đurić i Marte Gajić  režirali  Nada Pavićević i Izet Mulabegović, prikazuje svakodnevnicu djece, njihove navike, obaveze i ostale aktivnosti.

,,Djeca su zaista bila sjajna, opravdali su očekivanje, jeste da se radi o najmlađim članovima, ali obzirom na njihove godine, bili su odlični. Jested a je najteže raditi sa najmlađima, ali i najslađe”, kazala je za Radio Bijelo Polje, rediteljka predstave, profesorica Nada Pavićević.

Ona je istakla da će uskoro biti izvedene i predstave starijih grupa, od četvrtog do šestog, i od šestog do osmog razreda.

Svojim šarmom, kreaticvnošću i osmjesima najmlađi sugrađani i večeras su zavrijedili brojne ovacije bjelopoljske publike.

U predstavi igrali najmlađi članovi pozorišne radionice: Hana Balić, Majra Kasumović, Emra Kasumović, Anastasija Kovačević, Sara Konatar, Said Kolić, Mia Madžgalj, Emili Numanović, Mona Omerhodžić, Hana Omerhodžić, Andrea Rakonjac, Rebeka Rovčanin i Vasilije Šebek.

Autorka i foto: Eldina Idrizović

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE