Bez struje više sela

Zbog radova na elektromreži bez struje će do 15 sati biti Barice, Sutivan, Kisjele Vode, Njegnjevo, Gubavac, Bistrica, Kukulje, Konatari i Unevina, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, a tokom dana ne bi trebalo da bude isključenja, kazali su u Vodovodu-Bistrica.

Ljekarsku pomoć u Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata zatražilo je 63 sugrađana, a dežurne  ekipe  su četiri puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana rođena je jedna beba.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po uglavnom suvim putevima i uz mjestimično smanjenu vidiljvost na sjeveru, saopšteno je iz Auto-moto saveza. Vozačima se savjetuje da vožnu prilagode trenutnom stanju na putu i da poštuju pravila saobraćaja. Pažljivija vožnja je neophodna i na dionicama gdje je zbog radova izmijenjen režim vožnje.

U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima, ponegdje uz uslove za kratkotrajno slabu kišu ili pljusak i grmljavinu. Jutarnja temperatura vazduha od dva do 14, najviša dnevna od 15 do 25 stepeni.