Otvorena izložba fotografija mlade sugrađanke Asje Idrizović

Izložba fotografija ,,Naša priča“, mlade autorke Asje Idrizović, otvorena je večeras u galeriji Centra za kulturu.

Ljubav prema fotografiji autorka je počela da gaji prije četiri godine, a one izložene, njih 20, nastale su u periodu od 2016. do 2018. godine.

Otvarajući izložbu, dizajner, Milivoje Kovačević kazao je da je ova kvalitetna izložba svjedok početka blistave umjetničke karijere mlade sugrađanke.

,,Zadovoljstvo je večeras sa ovog mjesta govoriti, i otvoriti originalnu i raznovrsnu izložbu. Kada neko u ovako ranim godinama iskaže svoj talenat i afinitet prema ovoj vrsti umjetnosti, onda možemo vedro gledati u budućnost kulture našeg grada“, istakao je Kovačević.

Tokom večeri, prisutnim ljubiteljima ove vrste umjetnosti, melodijama gitare predstavili su se učenici Škole za osnovno muzičko obrazovanje.

Učenica prvog razreda Gimnazije ,,Miloje Dobrašinović“, autorka, Asja Idrizović kazala je da je samo jedna fotografija nastala namjenski i planirano, dok su ostale spontane i neočekivane.

,,Svaka fotografija predstavlja jedan stadijum mog života, u vidu emocionalnog stanja. Tu su priče 20 potpuno različitih ljudi, kako i izložba nosi naziv ,,Naša priča“. Vjerujem da je ovo moj siguran korak ka karijeri“, istakla je Idrizović.

Ona je prisutnima poručila da je sve prolazno, ali da se samo uspomene pamte u fotografijama.

Izložba fotografija ,,Naša priča“, biće otvorena narednih daan u galeriji Centra za kulturu.

Autorka i foto: Eldina Idrizović

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE