Bez struje brojni potrošači, vodosnabdijevanje uredno

Zbog radova na elektromreži bez struje će od  09:00 do 15:00 sati biti  Pećarska, Tomaševo, Lijeska, Sokolac, Barice, Obod, Žaljevo, Skočigorina, Grančarevo, Glibavac i Ujniče, saopštili sui z CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, a tokom dana ne bi trebalo da bude isključenja, saopštili su u Vodovodu-Bistrica.

Ljekarsku pomoć u Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata zatražilo je 71 sugrađana, a dežurne  ekipe  su 6 puta iintervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana rođene su četiri bebe.

Na putevima u Crnoj Gori jutros je, zbog nestabilnog vremena i povremene kiše, neophodna krajnje oprezna vožnja, prilagođena uslovima na putevima, saopštili su iz Auto-moto saveza. Oni su upozorili da su na dionicama koje prolaze duž usjeka mogući odroni, dok je tamo gdje se izvode radovi obavezno poštovanje saobraćajne signalizacije. Na magistralnom putu Cetinje - Budva, na dionici Brajići - Lapčići, saobraćaj će biti obustavljen od deset do 13 i od 15 i 30 do 18 sati.

U Crnoj Gori danas  će biti promjenljivo i nestabilno, uz uslove za mjestimično slabu kišu ili pljusak praćen grmljavinom, češće u južnim i centralnim predjelima. Jutarnja temperatura vazduha od pet do 17 stepeni, a najviša dnevna od 15 do 26 stepeni.