Bez vode i struje dio potrošača

Zbog radova na vodovodnoj mreži bez vode će od 10 do 14 časova biti Ravna rijeka, Riberavine, Kruševo, Rakonje, Rasadnik, Medanovići i dio Zaimovića livada, a od 12 do 15 časova aselje Pruška, saopštili su iz Vodovodu-Bistrica.

Zbog radova na elektro mreži bez  struje će  do 15 sati biti Slijepač Most, Ravna Rijeka, Mijatovo Kolo, Jabučino, Okladi i Barice, saopštili su CEDIS-u.

Ljekarsku pomoć u Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata zatražilo je 60  sugrađana, a dežurne  ekipe  su pet puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog vikenda nije rođena ni jedna beba.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po mjestimično mokrim putevima i uglavnom uz dobru vidljivost, saopštili su iz Auto-moto saveza. Oni su upozorili da je na mjestima izvođenja radova obavezno poštovanje postavljene signalizacije.

U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo oblačno sa dužim sunčanim intervalima, uz uslove za mjestimično kratkotrajnu kišu ili pljusak praćen grmljavinom, prvenstveno tokom popodneva. vjetar će biti mjestimično umjeren i pojačan, uglavnom sjeveroistočni i istočni. Jutarnja temperatura vazduha od šest do 18, najviša dnevna 15 do 29 stepeni.