Vozovi saobraćaju po redu vožnje

Lokalni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, saopštili su bjelopoljske željezničke stanice.

Zbog planiranih radova na mreži, bez struje će danas do 16 sati ostati Jabučina, sPavino Polje, Jagoče, Dobro brdo, Voljavac, Ličine-Korita, Njegnjevo (nova trafostanica), saopšteno je iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, nema planiranih radova na mreži niti najavljenih isključenja, saopštili su iz Vodovoda Bistrica.

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja tokom proteklog dana, osim redovnih, nijesu imali drugih intervencija na terenu.

Saobraća se po pretežno suvim kolovozima i uz dobru vidljivost. Na putevima u višim planinskim predjelima mjestimično je izražena poledica. Na dionicama koje prolaze kroz usjeke upozoravamo na  sitnije odrone.    Vozačima savjetujemo da vožnju prilagode vremenskim i saobraćajnim uslovima. Na dionicama gdje se izvode radovi neophodna je dodatna pažnja jer je izmijenjen režim vožnje.

Umjereno do potpuno oblačno od sredine dana ponegdje, a tokom noći u cijeloj zemlji padavine. U većini kontinentalnih predjela snijeg i susnježica, a na primorju i u nižim predjelima na jugu kiša. Na primorju i u sjevernim predjelima umjeren do pojačan južni vjetar, a kasno tokom noći u cijeloj zemlji pojačan i jak sjeverni. Najviša dnevna temperatura vazduha od -1 do 11 stepeni.