Na sjeveru magla i niska oblačnost

Vrijeme danas u Crnoj Gori pretežno sunčano. Na sjeveru tokom jutra ponegdje po kotlinama magla ili niska oblačnost. Vjetar umjeren do jak sjeverni i sjeveroistočni. Najviša dnevna temperatura vazduha od -7 do 12 stepeni.

Zbog planiranih radova na mreži, bez struje će danas do 16 sati ostati Cerovo, Medanovići (dio naselja prema potoku), Rodijelja, Brčve, Ravna Rijeka-Majstorovina, Strojtanica, Rakonje, Boljanina, Tomaševo-škola i Čokrlije. Struju od 9 do 11 sati neće imati Medanovići i Radulići, a od 11 do 15 časova Potkrajci.

Bez napajanja električnom energijom u terminu od 12 do 15 sati ostaće Goduša – Rebronje, dok će od 9 do 13 sati bez struje biti Rasovo i Rasadnik (izvod prema Francuskoj mahali), saopšteno je iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima danas je uredno, nema planiranih raodva niti najavljenih isključenja, saopštili su iz Vodovoda Bistrica.

Lokalni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, a uredan željeznički saobraćaj očekuje se i u nastavku dana, saopštili su sa bjelopoljske stanice.

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja tokom proteklog dana, osim redovnih, nijesu imali drugih intervencija na terenu.