Uredno snabdijevanje vodom, ispravna za piće

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, saopštili su iz Vodovoda Bistrica, i dodali da je voda hemijski i bakteriološki potpuno ispravna za piće.

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja tokom proteklog dana pristupili su gašenju požara koji je u ranim jutarnjim satima izbio u fabrici za preradu i proizvodnju mesa ,,Mesopromet-Franca“. Našim vatrogascima u pomoć je pritekla Vojska Crne Gore, radnici komunalnog preduzeća Lim, kao i kolege iz ostalih gradova Crne Gore. Kako je saopšteno iz te službe, požar je lokalizovan, ali je pričinio više milionsku materijalnu štetu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom protekla 24 sata rođeno je pet beba.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 58 sugrađana, a dežurna ekipa je šest puta intervenisala na terenu. 

Sa bjelopoljske željezničke stanice saopšteno je da lokalni vozovi saobraćaju po rdu vožnje, dok je brzi jutros kasnio 55 minuta. Očekuju da će tokom dana biti redovan saobraćaj.

NA PUTEVIMA U ZEMLJI SAOBRACA SE PO SUVIM KOLOVOZIMA I UZ DOBRU VIDLJIVOST.  NA DIONICAMA GDJE SE IZVODE RADOVI  DOLAZI DO POVREMENIH OBUSTAVA ILI ZASTOJA, PA SE VOZACIMA SAVJETUJE DA VOZNJU PRILAGODE TRENUTNOM STANJU NA PUTU I DA POSTUJU PRAVILA SAOBRACAJA.

Vrijeme danas pretežno sunčano, uz umjeren razvoj oblačnosti i malu mogućnost, ponegdje za kratkotrajnu poslijepodnevnu nestabilnost u planinskim predjelima. Vjetar uglavnom slab do umjeren, južnih smjerova. Najviša dnevna temeparatura vazduha 20 do 31 stepen.