Fondacija “Bobo Radović” donirala opremu mladim atletičarima

Obilježavajući tri godine od osnivanja fondacija “Bobo Radović” uručila je danas sportsku opremu mladim atletičarima Jedinstva Ristu Drobnjaku i Edinu Eroviću, u prostorijama Pravnog fakulteta.

Fondacija “Bobo Radović” osnovana je u znak sjećanja na preminulog odbojkaša Bogoljuba Boba Radovića, a današnjom donacijom članovi te humanitarne organizacije željeli su još jednom da daju skroman doprinos razvoju sporta i pomognu mlade sportiste.

“Vjerujemo da će Risto i Edin kao atletičari našeg Jedinstva  i reprezentacije Crne Gore u toj opremi ostvariti sjajne rezultate, ne samo u našoj državi, već i na međunarodnim takmičenjima”, rekao je ispred fobdacije Milivoje-Mićo Radović.

Sve prisutne koji su danas pokazali da Boba nijesu zaboravili pozdravio je i njegov brat Nemanja Radović, koji je rekao da će fondacija nastaviti svoju misiju.

“Iako će nekada ta pomoć biti simbolična, nadamo se da će mladima biti podsticaj za ostvarivanje boljih rezulatata. Zato očekujem da će i nakon ovoga mladi atletičari nastaviti da bjelopoljski i crnogosrki sport predstavljaju u najboljem svjetlu, kako su to radili i do sada”, rekao je Nemanja.

On se posebno zahvalio odbojkašima Jedinstvo Bemaxa, koji su i ove godine osvojili duplu krunu i taj uspjeh proslavili u  majicama sa Bobovim likom.

“Na taj način Bobo opet dobija šansu da igra sa njima, a siguran sam da bi to bila njegova želja”.

Kažu da čovjek živi koliko se pamti i pominje njegovo ime, zato Bobo još uvijek živi zahvaljujući svojoj porodici i prijateljima.

Autorka: Sanja Čujović

Foto: Darko Braič

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZIMANJE SADRŽAJA SA WEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE