Bez struje i vode danas više naselja

Zbog radova na elektro mreži bez struje će od 9 do 15:00 sati biti Ostrelj, Slatka, Vinilplast, Nedakusi i Lelo, saopštili su iz CEDISa-a

Zbog sanacije kvara na vodovodnoj mreži bez vode će od 10 do 13 časova biti Strojtanica, Njegnjevo i Oluje, kazali su u Vodovodu-Bistrica, dodajući da će u gradu i prigradskim naseljima vodosnabdijevanje biti uredno.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana nije rođena ni jedna beba.

Ljekarsku pomoć u Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata zatražilo je 69 sugrađana, a dežurne  ekipe su 7  puta intervenisale na terenu.

U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano, na sjeveru se očekuje promjenljiva oblačnost i uglavnom suvo vrijeme.  vjetar povremeno umjeren do jak, sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura vazduha pet do 16, najviša dnevna od 13 do 28 stepeni.

U Crnoj Gori jutros se saobraća nesmetano, saopštili su iz Auto-moto saveza i savjetovali oprezniju vožnju zbog mogućih sitnih odrona. Na magistralnom putu Cetinje-Budva na dionicama Košljun-Zavala i Brajići-Lapčići saobraćaj će od deset do 14 sati biti obustavjen za sve vrste vozila. Na regionalnom putu Bioče – Mateševo zbog sanacije će saobraćaj biti potpuno obustavljen za sve kategorije vozila od deset do 14 sati. Na magistralnom putu Kolašin – Mojkovac je, zbog geotehničkih istražnih radova, režim saobraćaja promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvođenja radova.