Za pet dana rođeno šest beba

Na porodilištu Opšte bolnice u proteklih pet dana, od petka do utorka, rođeno je  šest beba.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 57 sugrađana, dok je dežurna ekipa četiri puta intervenisala na terenu.

Zbog planiranih radova na mreži bez struje će od 9 do 18 sati biti Muslići, Selakovići, Skočigorina, Drndari, Glibavac, Tomaševo, Cerovići, Grančarevo, Ujniče, Lijeska, Galica, Sokolac, Pisana Jela, Šljemena i Barice, a od 9 do 15 sati Pavino Polje, Ivanje, Gornja Lipnica i Vergaševići, saopštili su iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

Lokalni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, a uredan željeznički saobraćaj očekuje se i u nastavku dana, saopštili su sa željezničke stanice.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, a vidljivost je smanjena po kotlinama, saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore.

U Crnoj Gori danas će biti pretežno sunčano, sa najvišom dnevnom temperaturom do 35 stepeni.Kako je saopšteno iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju, vjetar će biti mjestimično umjeren do jak, sjevernih smjerova.Jutarnja temperatura od deset do 23, a najviša dnevna od 20 do 35 stepeni.