Vodu prije upotrebe prokuvati

Voda iz gradskog vodovoda i dalje je neispravna za piće, pa je prije upotrebe treba prokuvati, saopštili su iz Vodovoda Bistrica. Dodali su da za danas nema planiranih radova niti najavljenih isključenja.

Zbog planiranih radova na mreži bez struje će danas do 9, i od 17 do 18 sati ostati Ravna Rijeka, Majstorovina, Božovića Polje, Slijepač Most, Bojišta, Rakita, Mijatovo Kolo, Gilinoge, Pali, Jabučina, Gevčina, Okladi, do 15 sati struju neće imati Bare Kraljske, do 18 časova Slijepač Most 2, Pali, Mijatovo Kolo, Mijatovo kolo-Željeznička stanica, Jabučina, Gevčina, Tusto i Okladi. U terminu od 15 do 19 sati bez napajanja električnom energijom biće Gornja Lijeska, saopšteno je iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 39 sugrađana, dok je dežurna ekipa pet puta intervenisala na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice protekla 24 sata nije rođena ni jedna beba.

Saobraćaj se obavlja po  suvim   kolovozima  u većem dijelu zemlje.U zonama gdje su kolovozi mokri savjetujemo maksimalno opreznu vožnju.Skrećemo pažnju na moguću pojavu odrona na dionicama koje prolaze kroz usjeke.

Umjereno do potpuno oblačno, ponegdje slaba kiša, a tokom noći lokalno moguć i pljusak sa grmljavinom. Vjetar slab do umjeren, u sjevernim predjelima i pojačan, južnih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha od 11 do 22 stepena.