Vodu i dalje prokuvavati

Voda iz gradskog vodovoda i dalje je neispravna za piće, pa je  prije upotrebe treba prokuvati, saopštili su iz  Vodovoda Bistrica.

Snabdijevanje električnom energijom na području bjelopoljske opštine je uredno, a za danas nema planiranih radova na mreži, niti najavljenih isključenja, saopšteno je iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 37 sugrađana, dok je dežurna ekipa deset puta intervenisala na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana nije rođena ni jedna beba.

Lokalni vozovi saobraćaju po redu vožnje, a uredan željeznički saobraćaj očekuje se i u nastavku dana, saopštili su sa željezničke stanice.

U Crnoj Gori saobraćaj se jutros obavlja po  suvim   kolovozima i uz dobru vidljivost u većem dijelu zemlje. Iz Auto-moto saveza skreću pažnju na moguću pojavu odrona na dionicama koje prolaze kroz usjeke, a vozačima savjetuju opreznu vožnju i poštovanje pravila saobraćaja.

Danas promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima i uglavnom suvo. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha od 14 do 25 stepeni.