Bez vode do 15 časova "Tršova" i ulica "Šukrije Međedovića"

Voda iz gradskog vodovoda je ispravna za piće, pa nije potrebno njeno prokuvavanje saopštili su iz Vodovoda-Bistrica, dodajući da će zbog sanacije kvara, bez vode do 15 časova biti ulice "Šukrije Medjedovića", i "Tršova". Oni su saopštili da će sjutra u terminu od 10 do 14 časova, biti vršeno ispiranje vodovodne mreže, pa će biti smanjen pritisak na području cijele Opštine.

Snabdijevanje električnom energijom je uredno, a do kraja dana neće biti isključenja, kazali su iz CEDIS-a.

Ljekarsku pomoć u Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata zatražilo je 49 osoba a dežurne  ekipe su 6 puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana rođena jedna beba.

U Crnoj Gori danas će biti sunčano, uz povremeno malu ili umjerenu oblačnost. Kako je saopšteno iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju, ujutro je na sjeveru, po kotlinama, moguća magla. Vjetar slab do umjeren, u sjevernim predjelima i na primorju ponegdje pojačan, južnih smjerova. Jutarnja temperatura od minus tri do osam stepeni, najviša dnevna od deset do 21 stepen.

U Crnoj Gori se jutros, saobraća po suvim putevima. Iz Auto-moto saveza (AMSCG) je saopšteno da magla mjestimično smanjuje vidljivost po kotlinama. Oni su na dionicama koje prolaze kroz usjeke upozorili na pojavu odrona i vozačima savjetovali da vožnju prilagode trenutnom stanju na putu i da poštuju pravila saobraćaja. Neprohodni su putevi Mioska – Semolj - Boan i Trešnjevik - Andrijevica.