U Bijelom Polju obilježen Međunarodni dan dobrih djela

Volonteri Gimnazije ,,Miloje Dobrašinović” u saradnji sa Opštinskom organizacijom Crvenog krsta Bijelo Polje, organizovali su akciju ,,Tu smo za vas”, povodom 9. aprila, Međunarodnog dana dobrih djela.

Na dan dobrih djela, volonteri su zajedno sa gerontodomaćicama posjetili starije sugrađane, uručili im skromne poklone, pružili pomoć u nabavci namirnica, ljekova i štampe, kao i unošenju drva za ogrijev, navodi se u saopštenju.

,,S obzirom na situaciju sa Covid - 19 virusom, volonterima naše škole nedostajala je neposredna komunikacija i želja da osjete da su nekom potrebni. Ponešeni humanom idejom da pruže podršku onima kojima je potrebna pomoć i razumijevanje, naši volonteri su se rado uključili u ovu humanu akciju, nakon koje su bili ponosni zbog osjećaja pripadnosti i odgovornosti prema starijoj zajednici”, kazala je koordinatorka akcije, Ajsela Madžgalj.

U ime Opštinske organizacije Crvenog krsta Bijelo Polje, volonterima se zahvalio sekretar Zoran Rudić, koji je pohvalioje ideje mladih volontera, nadajući se, kako navodi, da će i u narednom periodu zajedno djelovati, širiti misiju humanosti i solidarnosti.

Podršku akciji dali su koordinatorka Ajsela Madžgalj, profesorice Safeta Alibašić, Selma Martinović, kao i volonteri Bojana Šuković, Monika Prebiračević, Ajla Bajramspahić, Nerma Idrizović, Katarina Dragović, Denisa Mahmutović, Božica Šekularac i Dina Kadić.

 

Saopštenje i foto: Opštinska organizacija Crvenog krsta Bijelo Polje

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

BEZ SAGLASNOSTI REDAKCIJE ZABRANJENO JE PREUZMANJE SADRŽAJA SA VEB PORTALA RADIJA BIJELO POLJE