Danas oblačno sa sunčanim intervalima

Vrijeme danas na sjeveru ujutru po kotlinama moguća magla, a tokom dana promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. U južnim i centralnim predjelima pretežno sunčano. Vjetar slab do umjeren, u jutarnjim satima ponegdje pojačan, sjevernih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha od 2 do 16 stepeni.

Zbog planiranih radova na mreži bez struje će danas  od 9 do 15 sati ostati Lješnica, od 15 do 18 sati Pali, u terminu od 8 do 18 sati Božovića Polje, Slijepač most, Mijatovo kolo, Pali, Jabučina, Gevčina, Tusto, Okladi, do 9 kao i od 17 do 18 sati bez struje će biti Ravna Rijeka, Majstorovina, Božovića Polje, Slijepač most, Bojišta, Rakita, Mijatovo kolo, Gilinoge, Pali, Jabučina, Gevčina i Okladi, saopšteno je iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, za danas nema planiranih radova na mreži niti najavljenih isključenja, saopštili su iz Vodovoda Bistrica.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 40 sugrađana, dok je dežurna ekipa 15 puta intervenisala na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana rođena je jedna beba.

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja tokom proteklog dana nijesu imali intervencija na terenu.

Na sjeveru se saobraća se po mjestimično mokrim kolovozima. Na putevima u južnim predjelima kolovozi su suvi. Iz AMSCG skreću pažnju na povećanu opasnost od odrona na dionicama koje prolaze kroz usjeke.Vozačima se savjetuje oprezna vožnja i poštovanje pravila saobraćaja.