Na sjeveru se zbog snijega saobraća otežano i usporeno

Na putevima u zemlji saobraća se po mokrim i klizavim kolovozima u južnim i centralnim predjelima. Na sjeveru zemlje zbog snijega saobraća se usporeno i otežano. Iz AMSCG skreću pažnju na povećanu opasnost od odrona na dionicama koje prolaze kroz usjeke.

Zbog planiranih radova na mreži bez struje će danas od 9 do 15 sati ostati Nikoljac (naselje oko Trga golootočkih žrtava), dok će u terminu od 9 do 18 sati bez struje biti Ravna Rijeka, Majstorovina, Božovića Polje, Slijepač Most, Bojišta, Rakita, Mijatovo Kolo, Gilinoge, Pali, Jabučina, Gevčina i Okladi, saopšteno je iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, za danas nema planiranih radova na mreži niti najavljenih isključenja, saopštili su iz Vodovoda Bistrica.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 16  sugrađana, dok je dežurna ekipa jednom  intervenisala na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana nije rođena ni jedna beba.

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja tokom proteklog dana nijesu imali intervencija na terenu.

U kontinentalnim predjelima pretežno oblačno, povremeno sa snijegom i sunježicom, a u nižim predjelima na jugu sa kišom. Na primorju promjenljivooblačno, ujutru ili prijepodne ponegdje sa kišom. Krajem dana ili u večernjim satima, postepen prestanak padavina, prvo u zapadnim predjelima. Vjetar mjestimično umjeren do pojačan sjevernih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha od -3 do 14 stepeni.