Voda blago zamućena, preporučuje se prokuvavanje

Voda iz gradskog vodovoda blago je zamućena, pa je prije upotrebe treba prokuvati, saopštili su iz Vodovoda, dodajući da se voda pojačano hloriše, čime se obezbjeđuje njena mikrobiološka ispravnost.

Zbog radova na mreži od devet do 11 sati bez struje biće naselje Poda, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Zbog kvara na naponskoj mreži kod stanice Lutovo, ne saobraćaju vozovi na dijelu pruge Podgorica - Bijelo Bolje.Lokalni voz koji je u 06.25 krenuo iz Podgorice za Bijelo Polje već 40 minuta stoji u stanici Lutovo.Ista je situacija sa brzim vozom iz Bijelog Polja, koji je polomio i prekinuo pantograf, nakon čega je nestalo napona na mreži.

Ljekarsku pomoć u Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata zatražilo su 54 sugrađana, a dežurne  ekipe su šest puta intervenisale na terenu.

U Crnoj Gori danas će biti oblačno, prijepodne ponegdje sa kišom, a poslijepodne, a naročito tokom noći, kišovito, uz pljuskovite padavine praćene grmljavinom. Ponegdje se očekuju umjerene do obilne količine kiše. Vjetar pojačan i jak, ponegdje na udare olujne jačine, južnih smjerova. Najviša dnevna temeparatura biće do 20 stepeni.