Snabdijevanje vodom i strujom uredno

Voda iz gradskog vodovoda je hemijski i bakteriološki ispravna za piće, pa nije potrebno njeno prokuvavanje. saopštili su iz Vodovoda – Bistrica, dodajući da tokom dana nijesu predviđena isključenja vode.

Snabdijevanje električnom energojom na području Opštine je uredno a tokom dana nijesu planirani radovi na elektro mreži, saopštili su  iz CEDIS-a.

Ljekarsku pomoć u Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata zatražilo je 64 sugrađana a dežurne  ekipe su 7 puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana rođene su četiri bebe.

U Crnoj Gori će danas biti promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima. U večernjim satima moguća je rijetka pojava kratkotrajno slabe kiše.Vjetar će biti umjeren do pojačan, u sjevernim predjelima i jak, južnih smjerova.Najviša dnevna temperatura inosiće od deset do 20 stepeni.

U južnim i centralnim predjelima Crne Gore jutros se saobraća po uglavnom suvim putevima, dok je na pojedinim dionicama na sjeveru moguća poledica, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMSCG). Oni su upozorili na učestaliju pojavu odrona na dionicama koje prolaze kroz klisure i usjeke. Povremeni zastoji ili ograničenja su na putevima gdje se izvode radovi. Upotreba zimske opreme obavezna je do sjutra na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom, bez obzira na vremenske uslove. Neprohodni su putevi Mioska – Semolj - Boan i Trešnjevik - Andrijevica.