Uredno vodosnabdijevanje

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima danas je uredno, saopštili su iz Vodovoda Bistrica.

Zbog planiranih radova na mreži bez struje će danas od 9 do 15 sati ostati Pavino Polje – Draškovina, Gornji Mojstir, Goduša i Godijevo-Pepeljci, dok će od 9 do 18 sati bez struje biti Ravna Rijeka, Majstorovina, Božovića Polje, Slijepač Most, Bojišta, Rakita, Mijatovo Kolo, Gilinoge, Pali, Jabučina, Gevčina i Okladi, saopšteno je iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja tokom proteklog dana intervenisali su na gašenju šumskog požara na Marinoj Ravni. Kako je saopšteno iz dežurne službe, požar je brzom intervencijom lokalizovan i nije pričinio veću materijalnu štetu.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata ljekarsku pomoć zatražilo je 49 sugrađana, dok je dežurna ekipa četiri puta intervenisala na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom protekla 24 sata rođene su dvije bebe.

Jutros vozace ocekuju povoljni uslovi za voznju. U višim planinskim predjelima mjestimično su mogući nailasci na poledicu. Savjetujemo opreznu vožnju prilagodjenu trenutnom stanju na putu naročito na putevima koji vode duž klisura i usjeka zbog pojave sitnijih odrona.

Pretežno sunčano. Na sjeveru ujutru po kotlinama je moguća kratkotrajna magla. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha od 10 do 20 stepeni.