Bez struje danas više sela

Zbog planiranih radova na mreži bez struje će danas od 9 do 15 sati ostati Tomaševo i Vrh, dok će od 9 do 16 sati bez struje biti Crnča, Ivanje, Radulići, Vrbe, Crhalj, Goduša, Kradenik, Sipanje, Ličine, Lazovići, Moravac, Godijevo, Stubo, Šipovice, Vrh, Negobratina, Sušica, Osmanbegovo Selo, Đalovići, Čampari i Dupljaci, saopšteno je iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata ljekarsku pomoć zatražilo je 39 sugrađana, dok je dežurna ekipa šest puta intervenisala na terenu.

Na poropdilištu Opšte bolnice tokom protekla 24 sata nije rođena ni jedna beba.

Lokalni i brzi vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, saopšteno je sa bjelopoljske željezničke stanice.

Na putevima u zemlji saobraćaj se obavlja po pretežno suvim kolovozima i uz mjestimično smanjenu vidljivost.Uslijed niskih temperatura u sjevernim predjelima  upozoravamo na moguću poledicu. Mogući su nailasci na sitnije odrone a neophodna je pažljivija vožnja prilagodjena trenutnom stanju na putu.

Pretežno sunčano. Na sjeveru ujutru ili prijepodne ponegdje umjerena oblačnost, a po kotlinama moguća magla. Vjetar slab do umjeren, tokom jutra ponegdje i pojačan, sjevernih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha od 5 do 18 stepeni.