Uredno snabdijevanje vodom

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, nema planiranih radova na mreži niti najavljenih isključenja, saopštili sui z Vodovoda Bistrica.

Zbog planiranih radova na mreži bez struje će danas od 9 do 15 sati ostati Lipnica, Cerovo, Gevčina-Tusto, Slijepač Most – Bojišta i Nikoljac – Labus, u terminu od 9 do 16 sati bez struje će biti Ravna Rijeka, Majstorovina, Božovića Polje, Slijepač Most, Bojišta, Rakita, Mijatovo Kolo, Gilinoge, Pali, Jabučina, Gevčina i Okladi, saopšteno je iz Crnogorskog elektro-distributivnog sistema.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata ljekarsku pomoć zatražilo je 49 sugrađana, dok je dežurna ekipa šest  puta intervenisala na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana rođene su dvije bebe.

Pripadnici Službe zaštite i spašavanja tokom proteklog dana nijesu intervenisali na terenu.

Na putevima u našoj zemlji saobraćaj se obavlja po pretežno suvim kolovozima i uz mjestimično smanjenu vidljivost.Uslijed niskih temperatura u sjevernim i centralnim predjelima izrazena je poledica, pa iz AMSCG savjetuju opreznu vožnju. Mogući su nailasci na sitnije odrone a neophodna je pažljivija vožnja prilagodjena trenutnom stanju na putu.

Djelimično sunčano, povremeno uz umjerenu i povećanu visoku oblačnost. Na sjeveru ujutru po kotlinama moguća magla. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura vazduha od 5 do 15 stepeni.