Vodu i dalje prokuvavati prije upotrebe

Voda iz gradskog vodovoda još uvijek je blago zamućena, pa iz Vodovoda “Bistrica” preporučuju njeno prokuvavanje prije upotrebe. Inače, vodosnabdijevanje je uredno, a tokom dana neće biti planiranih isključenja, kazali su u Vodovodu.

Snabdijevanje električnom energojom na području Opštine je uredno, a tokom dana nijesu planirani radovi na elektro mreži, saopštili su  iz CEDIS-a.

Ljekarsku pomoć u Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata zatražilo je 59 sugrađana a dežurne  ekipe su 6puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana nije rođena ni jedna beba.

U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo do pretežno oblačno, mjestimično sa kišom, a na sjeveru u planinama sa slabim snijegom i susnježicom. vjetar će biti slab do umjeren, promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura vazduha od minus dva do deset, najviša dnevna od dva do 16 stepeni.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po mokrim i klizavim putevima, a na sjeveru ima poledice, saopšteno je iz Auto-moto saveza. Oni su upozorili na pojavu odrona na dionicama koje prolaze kroz usjeke i savjetovali vozačima oprezniju i strpljiviju vožnju prilagođenu trenutnom stanju na putu i obavezno poštovanje pravila saobraćaja. Upotreba zimske opreme obavezna je do 31. marta na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom, bez obzira na vremenske uslove. Neprohodni su putevi Mioska – Semolj - Boan i Trešnjevik - Andrijevica.