I danas višesatna isključenja struje

Zbog planiranih radova na mreži bez struje će danas od 9 do 15 sati biti Medanovići, Sutivan, Žuber, Crnča, Radulići, Godijevo, Ivanje, Goduša, Vrbe, Kradenik, Crhalj, Sipanje, ličine, Moravac, Sušica, Osmanbegovo selo, Dupljaci, Đalovići, saopštili su iz CEDIS-a.

U terminu od 11:30 do 12 sati struju neće imati Pruška, Lipnica, Industrijska zona, Rasklopište Nedakusi, Željeznička stanica, Nedakusi, Rasovo, Loznice, Obrov, Boljanina, Vlah, Zminac, Strojtanica, Njegnjevo, Kisela Voda, Potkrajci, Sutivan, Kukulje, Livadice, Sela, Orahovica, Konatari, Unevina, Podbrežje, Metanjac, Dobrakovo, Granični prelaz, Kanje, Dobro Brdo, Mioče, Dobrinje, Oluja, Gubavač, Rodijelja, Pećarska, Žiljak, Bistrica, Šolje, Mojstir, Požeginja, Jablanovo, navode iz CEDIS-a.

Napominuju i da će u terminu od 12 do 14 sati dolaziti do povremenih isključenja (Rasklopište Nedakusi, Željeznička Stanica, Vinilplast-Lelo, Vunko-Kotlara, Imperijal-Imako, Rasovo, Gubavač) u trajanju ne dužem od pola sata.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 42 sugrađana, a dežurne ekipe su šest puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana nije rođena nijedna beba.

Lokalni vozovi jutros su saobraćali po redu vožnju, saopštili su sa željezničke stanice.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po uglavom suvim kolovozima, a na sjeveru zemlje kolovozi mjestimično mokri. Duž klisura i usjeka mogući su sitniji odroni.Dodatna opreznost je neophodna na dionicama gdje je zbog radova izmijenjen režim vožnje.U Crnoj Gori je do 1. aprila naredne godine obavezna upotreba zimskih guma za sva motorna vozila na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom bez obzira da li na tom putu postoje zimski uslovi.

U Crnoj Gori danas će biti sunčano, a najviša dnevna temperatura iznosiće 19 stepeni.Tokom jutra u većini kontinentalnih predjela slab do umjeren mraz, a na sjeveru po kotlinama magla i sumaglica.Kako je saopšteno iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju, vjetar će biti slab do umjeren, promjenljivog smjera.Jutarnja temperatura od minus sedam do osam, a najviša dnevna od devet do 19 stepeni.