Bez struje Rakita i Nikoljac

Zbog radova na elektro mreži bez struje će od 9 do 15 sati biti  Rakita i Nikoljac,dok će snabdijevanje električnom energijom na  ostalom  području Opštine biti uredno, saopštili su iz CEDIS-a.

Zbog radova na vodovodnoj mreži bez vode će sjutra od 9 do 11 časova biti Gornja Pruška i Ćukovac, dok će u drugim djelovima grada vodosnabdijevanje biti uredno, kazali su u Vodovodu-Bistrica.

Ljekarsku pomoć u Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata zatražilo je 56  osoba a dežurne  ekipe su 4 puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana nije  rođena  ni jedna beba.

U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo oblačno, mjestimično slaba kiša, a ponegdje moguć i kratkotrajan pljusak praćen grmljavinom. U višim planinskim predjelima, na sjeveru, kratkotrajno moguć i slab snijeg ili susnježica. Vjetar slab do umjeren, promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura od minus jedan do devet stepeni, najviša dnevna četiri do 16 stepeni.

U Crnoj Gori danas se saobraća po mokrim i klizavim putevima, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMSCG). Iz AMSCG su upozorili da na dionicama koje prolaze kroz usjeke ima odrona dok u višim planinskim predjelima ima slabijeg snijega. Oni su apelovali na vozače da vožnju prilagode uslovima na putu i poštuju saobraćajne propise. Upotreba zimske opreme obavezna je do 31. marta na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom, bez obzira na vremenske uslove. Između Crne Gore i Srbije, na graničnom prelazu Dobrakovo, saobraća se jednom trakom naizmjenično za sve kategorije vozila. Saobraćaj je regulisan semaforskom signalizacijom. Neprohodni su putevi Mioska – Semolj - Boan i Trešnjevik - Andrijevica.