Bez vode ul. Živka Žižića, a bez struje Nikoljac

Zbog sanacije kvara na vodovodnoj mreži bez vode će od 11 do 12 sati biti ulica Živka Žižića, saopštili su iz Vodovoda Bistrica i zamolili potrošače za razumijevanje i strpljenje do uspostavljanja urednog vodosanbdijevanja.

Zbog  radova na mreži bez struje će do 14 sati biti dio naselja Nikoljac, a do 15 sati Kanje, saopštili su iz CEDIS-a, dodajući da će snabdijevanje električnom energijom na  ostalom  području Opštine biti  uredno. 

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, a u Vodovodu-Bistrica,  kažu da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Ljekarsku pomoć u Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata zatražila je 71 osoba, a dežurne  ekipe su tri puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana rođena je jedna beba.

U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo do pretežno oblačno, povremeno i mjestimično kiša ili pljusak i grmljavina. Vjetar slab do umjeren, u sjevernim predjelima povremeno pojačan, južnih smjerova. Jutarnja temperatura vazduha nula do 11, najviša dnevna četiri do 16 stepeni.