Bez struje Nikoljac, vodosnabdijevanje uredno

Zbog radova na elektro mreži bez struje će do 15 sati biti Nikoljac, dok će snabdijevanje električnom energijom na  ostalom  području Opštine biti  uredno, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, bez planiranih radova na vodovodnoj mreži tokom dana. U Vodovodu-Bistrica,  kažu da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

Ljekarsku pomoć u Službi hitne medicinske pomoći tokom protekla 24 sata zatražilo je 63 sugrađana a dežurne  ekipe su 5 puta intervenisale na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog vikendarođene su trii bebe. 

U Crnoj Gori danas će biti umjereno do potpuno oblačno, sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Očekuje se umjerene do obilne padavine, osim na krajnjem sjeveru i sjeveroistoku. Vjetar pojačan i jak južnih smjerova. Krajem dana ili tokom noći, kiša i vjetar će oslabiti. Jutarnja temperatura vazduha od tri do 13, najviša dnevna od pet do 16 stepeni. 

U Crnoj Gori jutros se saobraća po mokrim kolovozima  saopštili su iz Auto-moto saveza. Oni su upozorili na pojavu odrona na putevima koji vode duž klisura i usjeka i apelovali na vozače da vožnju prilagode uslovima na putu i poštuju saobraćajne propise. Upotreba zimske opreme obavezna je do 31. marta na putevima gdje je to naznačeno saobraćajnom signalizacijom, bez obzira na vremenske uslove. Između Crne Gore i Srbije, na graničnom prelazu Dobrakovo, saobraća se jednom trakom naizmjenično za sve kategorije vozila. Saobraćaj je regulisan semaforskom signalizacijom. Neprohodni su putevi Mioska – Semolj - Boan i Trešnjevik - Andrijevica.