I danas isključenja struje

Zbog planiranih radova na mreži, bez struje će danas od 07:30 do 18 sati ostati Tomaševo, Muslići, Lijeska, Sokolac, Šljemena, Barice, Pisana Jela, Potrk, Obod Žaljevo, Pape, Glibavac, Grančarevo, Ujniče, Čokrlije, od devet do 13 sati Nikoljac Labusi, u terminu od devet do 15 sati Ribarevine, Ostrelj, Ramčina, Zaton, Ostrelj, Rakonje i Nedakusi, od deset do 12 časova Gimnazija, Babića Brijeg, Zaimovića Livade, Rijeka, Ćukovac, Lješnica, Mrdavac, Rakonje, Cerovo, Malo Polje, Distribucija, Rasadnik, Gornji grad, Banje selo i Gornja Lipnica saopšteno je iz  CEDIS-a.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 44 sugrađana, dok je dežurna ekipa četiri puta intervenisala na terenu.

Na porodilištu Opšte bolnice tokom proteklog dana nije rođena ni jedna beba.

Sa bjelopoljske željezničke stanice saopšteno je da lokalni vozovi saobraćaju po redu vožnje, i da se redovan saobraćaj očekuje i tokom dana.

Na putevima u našoj zemlji saobraćaj se odvija po mokrim i klizavim kolovozima. Mogući su nailasci na sitnije odrone na dionicama koje prolaze kroz usjeke.  Povremene obustave ili ograničenja su na dionicama gdje se izvode radovi. Zbog najavljenih nestabilnih vremenskih prilika savjetujemo opreznu vožnju prilagodjenu uslovima i stanju na putu.

Umjereno do potpuno oblačno, povremeno kiša, pljuskovi i grmljavina. Više padavina se očekuje u ranim jutarnjim i noćnim satima. U južnim i centralnim predjelima intenzivnije padavine, ponegdje se očekuju umjerene do obilne količine kiše. Vjetar južnih smjerova, umjeren do jak, na udare olujne jačine, poslijepodne će oslabiti. Najviša dnevna temperatura vazduha od 11 do 23 stepena.