Uredno snabdijevanje vodom

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima danas je uredno, saopštili su iz Vodovoda Bistrica, i dodali da je voda ispravna za piće.

Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom danas će u terminu od 07:30 do 08:30 sati ostati Tomaševo, Muslići, Lijeska, Sokolac, Šljemena, Barice, Pisana Jela, Potrk, Obod Žaljevo, Pape, Glibavac, Grančarevo, Ujniče, Čokrlije, od terminu od 07:30 do 18 sati Lijeska, Galica, Sokolac, Šljemena, Pisana jela, Kameno polje,  Dzukeljska jama, Barice škola, Reljin Kamen, Potrk, Obod,  Grančarevo, u terminu od devet do 13 sati Rakonje, od devet do 15 sati Kruševo, Žiljak, Lozna, Crnča, Ivanje, Radulići, Godijevo, Goduša, Crniš, Crhalj, Sipanje, Ličine, Moravac, Lazovići, Dupljaci, Osmabegovo Selo, Moravac i Pripčići, struju od 17 do 18 sati neće imati Tomaševo, Mislići, Lijeska, Sokolac, Šljemena, Barice, Pisana Jela, Potrk, Obod Žaljevo, Pape, Glibavac, Grančarevo, Ujniče, Čokrlije, saopšteno je iz CEDIS-a.

U Službi hitne medicinske pomoći tokom proteklog dana ljekarsku pomoć zatražilo je 40 sugrađana, dok je dežurna ekipa sedam puta intervenisala na terenu.

Lokalni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, saopšteno je sa bjelopoljske željezničke stanice. Dodaju da se redovan saobraćaj očekuje i tokom dana.

Učesnike u saobraćaju očekuju uglavnom mokri  kolovozi.Mjestimično je vidljivost sm,anjena po kotlinama u sjevernim predjelima. Mogući su nailasci na sitnije odrone na dionicama koje proolaze kroz usjeke.  Povremene obustave ili ograničenja su na dionicama gdje se izvode radovi. Savjetuje se oprezna vožnja i poštovanje pravila saobraćaja.

Umjereno do potpuno oblačno i nestabilno, povremeno uz kišu ili pljusak sa grmljavinom. Na krajnjem sjeveru i sjeveroistoku dosta suvog vremena uz nešto sunčanih intervala. Vjetar slab do umjeren, na primorju i u sjevernim pojačan, južnih smjerova. Najviša dnevna temperatura vazduha od 16 do 26 stepeni.