Već drugi dan nije rođena ni jedna beba

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana nije rođena ni jedna beba.

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata  zatražilo  je 43 sugrađana  a dežurne ekipe su obavile i 5 kućnih posjeta.

Zbog radova na elektromreži koji se izvode u cilju kvalitertnijeg snabdijevanja električnom energijom, bez struje će  od 07:30 do 08:30 i od 17:00 do 18:00 sati biti Potkrajci, Kukulje, Livadice, Sela, Sutivan, Kneževići, Njegnjevo, Oluja, Gubavač, Unevina, Voljavac, Podbrežje, Metanjac, Dobrakovo, Mioče, Dobrinje, Granični Prelaz, Kumanica, Franca Ušanovići, Rodijelja, Pećarska, Žiljak, Boturići, Mirojevići, Bistrica, Dolac, Jablanovo i Požeginja.  Struju od od 07:30 do 16:00 sati neće imati Tomaševo, Muslići, Lijeska, Sokolac, Šljemena, Barice, Pisana Jela, Potrk, Obod,  Žaljevo, Grančarevo, Ujniče, Čokrlije i Lijeska, od 09:00 do 15:00 sati Ravna Rijeka, Rakonje i Malo Polje, saopštili su iz CEDIS-a.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima je uredno, kazali su u Vodovodu-Bistrica, dodajući da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za piće.

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima i uz  mjestimično smanjenu vidljivost na sjeveru zbog magle. Savjetuje se oprezna vožnja i poštovanje pravila saobraćaja. Zbog demontaže konstrukcije u blizini stuba na mostu Moračica, auto puta Bar-Boljare na prvoj sekciji Smokovac-Uvač-Mateševo,  svakodnevno će do 30.septembra  dolaziti do  obustava saobraćaja  ne dužih od 60 minuta u terminima od od 07:00 -11:00 i od 13.00 – 17: 00 časova.

U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo do pretežno oblačno, poslijepodne i tokom noći, ponegdje se očekuje kiša, moguća i grmljavina, u sjevernim, ređe i u centralnim predjelima. Vjetar slab do umjeren i promjenljiv, krajem dana u skretanju na sjeverni i sjeveroistočni, tokom noći u pojačanju. Jutarnja temperatura vazduha 9 do 23, najviša dnevna 20 do 32 stepena.