I danas radovi na elektro mreži

Zbog planiranih radova na elektro mreži bez struje će od 07:30 do 8:30 kao i od 17:00 do 18:00 sati biti Tomaševo, Muslići, Lijeska, Sokolac, Šljemena, Barice, Pisana Jela, Potrk, Obod Žaljevo, Pape, Glibavac, Grančarevo, Ujniče i Čokrlije.

Struju od 8:00 do 13:00 sati neće imati Brzava i Medaševine, a od 09:00 do 15:00 sati neće imati Kostići, Babića Brijeg, Krstače, Mahala, Grubješići, Kičava, Pavino Polje, Bijeli Potok, Grab, Biokovac, Vergaševići, Gorice, Kovren, Bliškovo, Stožer, Slatka, Ivanje, Žiljak i Medanovići, saopštili iz CEDIS-a, dodajući da će u slučaju loših vremenskih prilika radovi biti odgođeni.

Vodosnabdijevanje u gradu i prigradskim naseljima  je uredno, a tokom dana neće biti planiranih isključenja, saopštili su iz Vodovoda-Bistrica. Dodaju da je voda hemijski i bakteriološki ispravna za piće. 

Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi  tokom protekla 24 sata  zatražilo je 38  sugrađana  a dežurne ekipe su obavile  i 4  kućne posjete.

Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana nije rođena ni jedna beba.

Saobraćaj se ovog jutra odvija po mjestimično mokrim putevima. Na dionicama koje prolaze kroz usjeke učestalija je pojava odrona. Savjetuje se  oprezna  vožnja  prilagodjena vremenskim i saobraćajnim uslovima..

U Crnoj Gori danas će biti promjenljivo oblačno, mjestimično povremena kiša ili pljusak i grmljavina. Na jugu se očekuju i sunčani intervali, a na sjeveru češća pojava padavina. Vjetar slab do umjeren i promjenljiv, a poslijepodne ili tokom noći, mjestimično umjeren do pojačan sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura vazduha 10 do 21, najviša dnevna 16 do 30 stepeni.