Vozovi saobraćaju po redu vožnje

Lokalni vozovi jutros saobraćaju po redu vožnje, a redovan željeznički saobraćaj očekuje se i tokom dana, saopštili su sa bjelopoljske željezničke stanice.
Snabdijevanje električnom energijom na području bjelopoljske opštine je uredno, a za danas nema planiranih radova na mreža, niti najavljenih isključenja, saopštili su iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.
 
Ljekarsku pomoć u Hitnoj službi tokom protekla 24 sata zatražilo je 30 sugrađana, a dežurne ekipe su šest puta intervenisale na terenu.
Na porodilištu Opšte bolnice proteklog dana rođena je jedna beba.
 
Povoljne vremenske prilike pogoduju da se i saobraćaj odvija nesmetano.Vozačima iz Auto-moto saveza savjetuju opreznu vožnju zbog pojave sitnih odrona. Na dionicama gdje se izvode radovi važi izmijenjen režim saobraćaja, a poštovanje postavljene saobraćajne signalizacije je obavezno.
 
Na sjeveru danas promjenljivo oblačno, prijepodne mjestimično slaba kiša, a poslijepodne je moguć i pljusak sa grmljavinom.U južnim i centralnim predjelima Crne Gore će biti sunčano, poslijepodne i u večernjim satima promjenljivo oblačno, a lokalno je moguća i kratkotrajno kiša ili grmljavina.Kako je saopšteno iz Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju, vjetar uglavnom sjevernih smjerova, slab do umjeren, tokom noći mjestimično pojačan. Jutarnja temperatura vazduha od 11 do 24, a najviša dnevna od 23 do 37 stepeni.